• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Statistieken

Bezoekers
16622
Artikelen
29
Weblinks
13
Artikelen bekeken hits
793611

Overige

 

 

 

 

Stichting dierenopvang Dumpie bedankt Eukanuba namens alle dieren voor hun geweldige donatie. Eukanuba is en blijft de topper in diervoeding.      

Aan al de leden van verenigingen en dierenvrienden Het is zover! Onze nieuwe website staat in de startblokken. We zijn druk bezig met de informatie er op te plaatsten
Over de website:

*Iedereen mag zijn persoonlijke site aan de onze linken. We vragen alleen dat jij ook een link naar onze website plaatst.

*Laat ons weten welke acties jij of jouw vereniging plant en we nemen ze op in onze agenda. Als tegenprestatie stellen we het op prijs als jullie dan aanwezig zijn bij belangrijke demonstraties met enkele mensen en een spandoek van jullie vereniging. Samen staan we immers sterk! Bovendien maakt een persbericht meer indruk wanneer het ondertekend is door meerdere verenigingen!

Dit alles kan alleen maar ten goede komen voor dieren die we proberen te helpen.

http://www.beestjes.org/" href="http://www.beestjes.org/" target="_blank">http://www.beestjes.org/">http://www.beestjes.org/">http://www.beestjes.org/" color="#0000ff" face="Times New Roman">http://www.beestjes.org onze website bezoeken! Heb jij opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten!


Video overzicht leed van dieren (schokkende beelden) www.pelosanimais.org/recursos/free_me_go

Vreselijke honden- en kattenmishandeling in China. (schokkende beelden) Klik op de foto voor de website.

Klik hier voor het tekenen van de petitie...

De Stichting Dumpie in een interview op Dierennieuws.tv Klik hier voor de film.

Gemma Roelofs heeft een boek geschreven vanuit de ogen van een straathond. Klik hier voor haar biografie.

http://asiel-breda.net" target="_blank">

Vindt u het leuk iemand te verrassen met een zelfgemaakte kaart met dieren, Stichting Dierenopvang Dumpie kan deze voor u leveren. Ze worden gemaakt Door bloemenshop Deborah te Den Haag. (Een paar voorbeelden zijn afgebeeld). U kunt natuurlijk ook persoonlijk opdracht aan hun geven, de gegevens vindt u op de site.