• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Statistieken

Bezoekers
16634
Artikelen
29
Weblinks
13
Artikelen bekeken hits
816471

Wie staat er in het zonnetje?

Stichting Dierenopvang Dumpie wil een persoon of een aantal personen die de Stichting een warm hart toedragen in het zonnetje zetten op onze website.

Allereerst onze webmaster Ruurd Asselbergs, een echte dierenvriend, trouwens het hele gezin bij Ruurd houdt van dieren alleen vanwege allergieproblemen kunnen ze thuis geen dieren houden. Ruurd heeft spontaan aangeboden de huidige site voor ons te maken waar wij natuurlijk uitermate content mee zijn.

Dan wil onze Stichting een paar collega's van de penningmeester Ella Haaker in het zonnetje zetten. Don Mallee uit Den Haag, een collega, die inmiddels met pensioen is, draagt, eigenlijk al ver voor het bestaan van de Stichting, Dumpie een warm hart toe, altijd maar weer komt hij met allerlei voer aansjouwen voor de dieren, en waar de Stichting helemaal content mee was, was het feit toen Don met pensioen ging hij geld heeft gevraagd en het gehele bedrag aan onze Stichting heeft geschonken, daar kon aardig wat mee gedaan worden, van het kopen van voer tot het aanschaffen van een mooie nieuwe krappaal voor de katten. Don heeft een gouden hart ook voor dieren. Toppie hoor Don. Zelfs heeft Don zijn vriend J. Storm van All-in autoservice enthousiast weten te krijgen die ons ook met regelmaat met voer steunt.

Dan verdient Gerrie Holzenbosch, de fam. Makroum-Van der Horst uit Wassenaar en Rene Cock een zonnetje. Gerrie verzorgt al hele lange tijd van allerlei lekkers voor de dieren en organiseert bij tijd en wijle weer eens actie tot inzameling, wat collega's van Gerrie op kantoor weer motiveert om te doneren. Toppie van Gerrie en haar collega's. De familie Makroum-Van der Horst verdienen ook een zon, zij doneren voor de Stichting maar voederen ook verzorgster Ella, die er bij tijd en wijle bij inschiet, omdat het budget wat rest vaak allemaal aan de dieren besteed wordt. De man van Tineke kan heerlijk koken (zij hebben ook een restaurant (L'Hirondelle, Schoolstraat 15, Wassenaar *telf. 070 511 10 18, een aanrader). Als Tinneke een maaltje meeneemt is dit smikkelen en smullen. Zelfs de dieren vinden de lucht die van de maaltijd afkomt heerlijk, de meeste katten en honden zitten op de loer om iets te kunnen snaaien. Mensen met een gouden hart. Rene Cock verdient ook een zon, hij heeft zich beschikbaar gesteld om te helpen met het aanbrengen van rachels en palen in de tuin om de tuin te kunnen dichtspannen met gaas, zodat de katten lekker naar buiten kunnen. Helaas zit het gaas er nog niet in aangezien Rene ziek is geworden. Maar toch Rene toppie wat je allemaal hebt gedaan en natuurlijk wenst Dumpie je heel veel gezondheid voor de toekomst.

Ook wil Stichting Dumpie buurvrouw Iris en de kinders in het zonnetje zetten, Iris heeft het niet breed maar toch denkt ze altijd om een maaltje eten voor Ella te maken, en ook buurvrouw Nel die vaak met lekkere dingen aankomt, en op deze manier dragen zij beide hun steentje bij voor de Stichting. Toppie

Annie Courage uit Sittard jij bent een zonnetje voor de dieren.

Antoon en Joke jullie zijn kanjers voor St. dierenopvang Dumpie en hele lieve fijne poezenvrienden. Jullie hebben het ook niet makkelijk op dit moment maar denken toch altijd maar weer aan alle dieren.