• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Statistieken

Bezoekers
13128
Artikelen
29
Weblinks
13
Artikelen bekeken hits
502725

Gaspar

Gaspar komt uit Spanje. Mijn baasje is overleden. Ik zoek daarom een nieuwe baas. Ik ben een reu, 11 jaar jong, witte Terrier mix met zwarte vlekken, lief, speels, luister super goed, kan met andere honden overweg.
Interesse? E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u reageren op een artikel wat op deze website staat? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baas(jes) gezocht

Hoi ik heet Flappie, ben bijna vijf jaar, merk Argentijnse Dog en helaas moet ik naar een ander huisje vanwege ziekte van mijn huidige baasjes. Lees meer ...

flappie-klein
Dierenwinkel online


Baas(jes) gezocht

Gaspar komt uit Spanje. Zijn baas is overleden en zoekt daarom een nieuwe baas. Lees meer...

Indy heeft een nieuw baasje.


 Het dierenasiel aan de Lozerlaan is in financiĆ«le problemen

Triest te lezen puur voor de dieren en voor degene die goed bezig zijn aldaar. Ooit heeft de woordvoerster van het asiel, mevrouw Asselbergs, te kennen gegeven dat de opbrengsten door Inge Kuiters ingebracht aan donaties e.d. eigenlijk niets voorstelde. Lees meer...


Een opfrissertje...

Een ieder kan zich, en zeer zeker in de regio Den Haag, nog wel het schrijnende verhaal van Inge Kuiters herinneren die na 22 jaar met hart en ziel zich ingezet te hebben voor het dierenasiel aan de Lozerlaan te Den Haag, aan de kant werd gezet omdat zij haar mond had opengedaan omtrent de schrijnende toestanden aldaar. Lees meer...


"Nieuw soort crimineel": stond er 22 februari 2010 in het Algemeen Dagblad dat er weinig vat is op jeugdoverlast. Verwonderlijk is dat ook niet, als je bedenkt dat onze ex-buurman als jeugdwerker bij Jeugdzorg werkt, welke instantie onder Justitie valt. Lees meer...


 "Gewond maar niet verslagen" Lees meer...


Inge Kuiters heeft speciaal voor de dieren in het Haags Dierencentrum Den Haag een gedicht geschreven i.v.m. het beleid aldaar ten opzichte van de dieren, welke wij graag onder ieders aandacht willen brengen omdat hieruit blijkt dat er voor de verschoppelingen/noodgevallen onder de dieren geen goede opvang is. Onze Stichting staat volledig achter Inge Kuiters en het feit dat men veel in de doofpot wil stoppen, zie de rubriek Verhalen.


Onze Stichting is overgestapt op Kynofitvoer, aan te raden.Gun ook uw hond Kynofit (zie www.kynofit.nl) en ontvang 25% korting bij uw bestelling met gebruikmaking van vouchercode 927816021129.Stichting Dumpie heeft een hoeve gekocht. Zie nieuwsflits!!!Disclaimer: De Stichting kan en mag niet wettelijk aansprakelijk gesteld worden voor het zonder toestemming plaatsen van onze link elders. De aanwezigheid van onze link op andere websites houdt niet automatisch een samenwerkingsverband in.Copyright Stichting Dumpie. Van deze website / pagina's mag door derden niets gekopieerd en/of gebruikt worden, zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Stichting dumpie.

Gun ook uw hond Kynofit (zie www.kynofit.nl) en ontvang 25% korting bij uw bestelling met gebruikmaking van vouchercode 927816021129.


Nieuwe website: www.dierzoektmaatje.nl

knagertje

Knaagdierenopvang Het Knagertje - Dierenvoedselbank

Westhovenplein 90
2532 BD  Den Haag
Tel: 070-4400940


Knaagdierenopvang Het Knaaghof

Huis te Landelaan 2
2283 SG  Rijswijk
Tel: 070-3945523


Leuke zelfgemaakte spulletjes voor uw knaagdieren

Slaap lekker zacht
Tel: 06-41344878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.slaaplekkerzacht.nl


DIERENMOORDENAARS HEBBEN ECHT EEN BORD VOOR HUN KOP...

Lees meer...Ella en Appie

Ella en de boerderij, zie meer foto's onder Verhalen.


Nieuw !!! Adopteren op afstand

De stichting dierenopvang dumpie heeft er een nieuwe rubriek erbij. Lees meer...


25-01-2009

Stichting dierenopvang Dumpie vraagt Uw financiele hulp

Wij krijgen veel aanvragen binnen voor dieren die met spoed weg moeten, een aantal dieren hebben we kunnen helpen en nog een aantal staan op de wachtlijst. De dieren die we konden helpen, hebben we onder moeten brengen in betaalde opvang, wat uiteraard veel geld kost, tevens moeten deze dieren geholpen worden ivm castratie en sterrilisatie. ook de voeding kost veel geld en de bijkomende dokterskosten waaronder de entingen. Wij kunnen dat niet meer alleen en wij doen dan ook een noodoproep aan U, wie kan en wil ons hiermee en de dieren steunen. U kunt doneren op ons gironummer 9554794  tnv hulp voor opvangdieren. Wij en de dieren danken U hartelijk.


5-11-2008

Een wereld zonder dieren, is dat de weg die wij gaan, Nog 12.000 Cheetah's ook dan is het met hun gedaan, De zeeen worden vergiftigd, de dieren gevangen en onnodig vermoord, En zo zijn er nog velen, het is ongehoord, Is dit de weg die GOD zou willen, honden en katten levend villen, De mens is het grootste beest op aarde, alles moet kapot, kost wat het kost De oerbossen, de mangroven, de zeeen, alles gaat eraan. Maar bedenk een ding lieve mensen, zonder dieren en natuur, is er voor ons ook geen bestaan.

Ella Haaker

Wie is Dumpie?

In  Memoriam

Onze lieve vrijwilligers Hennie Hardorff, Sonja van Gullik en Joke van Slochteren. Stichting dierenopvang Dumpie zal jullie nooit vergeten.

Lees meer: Wie is Dumpie?

Wat doet Dumpie?

Stichting Dierenopvang Dumpie bestaat nu een aantal jaren. Het opvangwerk werd al sinds 1988 gedaan door de penningmeester van de Stichting, Ella Haaker. In het begin werden puur mishandelde en verwaarloosde bouviers opgevangen en een aantal asiel- en zwerfkatten. In de loop der jaren is dit uitgebreid van allerlei rassen van honden, katten, knaagdieren en vogels.

Lees meer: Wat doet Dumpie?

Aanbod

Allereerst willen wij van St. dierenopvang Dumpie even stilstaan omtrent het feit dat vele dieren lijden door rampen, oorlogen, verwaarlozing, onnodig doden van dieren voor bont, onverdoofd slachten van dieren *waar wij de hoop voor uitspreken dat dit wereldwijd anders zal gaan plaatsvinden, in onze ogen heeft dit niets met vrijheid van godsdienst te maken, het is puur dierenleed*, dieren in de bio-industrie, straathonden en zwerfkatten wereldwijd, dieren in het wild, en nog zo vele dieren die lijden, dat elk dier over de gehele wereld een betere toekomst zal krijgen. Elk dier verdient liefde en respect.

Mientje een poesje van tien jaar moest weg vanwege omstandigheden, o.a. allergie. Normaal gesproken prikken wij hier doorheen maar dit was echt heel serieus en hebben ons daarom ingezet een oplossing te vinden. Mientje is ondergebracht bij Stichting Makatsi, en wij willen hen natuurlijk enorm bedanken voor hun hulp voor Mientje.

Ook hebben wij bemiddeld voor een Stichting die graag anoniem wil blijven voor plaatsing van een kruising beagle. Het hondje is geplaatst bij een oud schoolmaatje van mij, Ella H., en na wat startersperikelen gaat het de goede kant op en is baas en beagle happy.

Hierbij nogmaals een oproep aan de kattenliefhebber. Laat uw kat a.u.b. helpen, er zijn zoveel dieren in asielen, opvanginstanties zitten overvol, zoveel aanbod is er. Voorkom dat er weer nieuwe nestjes geboren worden, daarmee voorkomt u zowiezo dat er jaarlijks 13.000 tot 15.000 verwilderde katten door jagers worden afgeschoten.

Biedt ook uw dieren niet gratis aan op Marktplaats, u beseft niet wat een gevaar een dier boven het hoofd kan hangen hierdoor.


Kunt u als oudere of door ziekte niet meer voor uw huisdier zorgen kijk dan eens op de site van Animal Life Foundation, die hebben een oplossing gezocht in een soort vraag-aanbod-website. Voor verdere informatie zie hun website www.hulpbijhuisdieren.nlStichting Dumpie kreeg een tip via Ellen Bergacker (www.doggynews.nl) om eens op de website te kijken. Nu gaan wij niet op vakantie maar voor degene die wel plannen hebben is dit zeker een aanrader.Jeroen van der Most is cartoonist, hij heeft een hele leuke website met allerlei voorbeelden, een aanrader:  www.katten-picas.nl


Aanbod (zie ook onze dieren onder Noodgevallen!!)

Flappie

flappie

Hoi ik heet Flappie, ben bijna vijf jaar, merk Argentijnse Dog en helaas moet ik naar een ander huisje vanwege ziekte van mijn huidige baasjes. Ik ben nog niet gecastreerd, maar als ik een ander baasje vind wordt dit gedaan en wordt ik gelijk helemaal nagekeken en geent door de dierenarts. Ik heb wel een soort allergie waardoor ik op speciaal voer sta en als beloning mag ik alleen rijstwafels. Ik ben gek op kinderen, mits niet te klein, ik speel graag en wandelen vind ik ook te gek, alleen sta ik wel mijn mannetje, dus je moet wel stevig in je schoenen staan. Autorijden vind ik prima, mits er iemand bij mij zit. Ik ben ontzettend lief en eigenlijk een vriend voor het leven maar ik heb ook een minpuntje, ik kan totaal niet met andere dieren, nog niet met een kanarie.

Mocht u interesse in mij hebben dan kunt u contact opnemen met Stichting dierenopvang Dumpie, telfno. 06 244 99 187. De Stichting brengt u dan in contact met mijn huidige baasjes. Aangezien ik onder de hoogrisico honden val, wordt er uiterst secuur omgegaan met mijn herplaatsing, zowiezo moet u een kopie van uw legitimatie overleggen en een contract invullen. Knuf van Flappie en ik wacht met spanning af om met mijn eventuele nieuwe baas of baasjes kennis te kunnen maken.


Sonja het baasje van Josie en Macho. Sonja is helaas overleden en de poezen zijn herplaatst.  


14-12-2008

Mih-ka, een superlief boxer teefje van bijna 2 jaar. Mih-ka zit in opvang en zoekt een lief baasje met een andere hond.Mih-ka is zeer sociaal, spontaan en zorgeloos van karakter, ze kan goed bij katten, kinderen en andere honden, vooral honden waar ze zich aan op kan trekken. Op het moment heeft ze diverse vriendjes maar haar grootste vriend is een Mopshond, jeetje, wat kunnen we spelen. Mih-ka luisterd goed, kan ook alleen zijn, is zindelijk mits ze regelmatig uitgelaten word (4 x dgs). Ze is graag samen met andere honden, je moet dan niet raar opkijken als ze rare geluiden maakt bv hoge piepgeluiden, dat is haar manier van praten. Deze dame is in weze heel gemakkelijk in omgang met mensen. Ze heeft bij haar opvang adres een aantal lessen gevolgd ( clickercursus ) Miha-ka is daar heel anthousiast over. Wij zoeken een ondernemend gezin die dingen met haar wil doen bv agility, flyball enz. Wel een voorkeur is dat er een andere hond in huis is. Ze is geent, ontwormt en gechipt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herschaalde kopie van mih-ka 008  Herschaalde kopie van mih-ka 009  Herschaalde kopie van mih-ka 011Herschaalde kopie van mih-ka 019  
Geplaatst

Wij, Stichting Dumpie zijn dringend op zoek naar tijdelijke pleegadressen zowel voor honden als voor katten. Serieuze mensen die een diertje op willen vangen, heropvoeden en liefde en geborgenheid geven totdat ze een definitief huisje gevonden heeft. Dit is niet gemakkelijk, sommige dieren zijn niet zindelijk of ze hebben het vertrouwen in de mens verloren, het kost tijd en energie maar als naar verloop van tijd blijkt dat het diertje bijkomt en klaar voor plaatsing is, dan weet je waar je het voor gedaan hebt, je voelt je gelukkig en blij. Wij zoeken dus mensen met doorzettingsvermogen, die het niet opgeven, die dit dankbare werk willen doen. Voor meer informatie en de voorwaarden en vragenlijst kunt U ons mailen.